Pontsakad köögiviljavrapid
Imelihtsasti valmivad köögiviljavrapid sobivad mistahes söögikorraks. Võid valmistada neid nii hommikuks, lõunaks või siis kiireks õhtusöögiks. Paki need kaasa metsapiknikule või valmista vahepalana näljatunde leevendamisel. Kusjuures, need vrapid võid valmis teha ka juba eelmisel õhtul.
Kogus: 8 vrapipoolikut
Valmistamisaeg: 20 minutit
100 g punaseid läätsesid
soola
1 pk Fazer Street Food mitmevilja tortiljat
veerand punase kapsa peast
0,5 kurki
1 porgand
1 karp (200g) Gourmet Club aedpeedi hummust
1 pk frillice salatit
peaotäis soolapähkleid, hakituna
Keeda läätsed soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta ning lase jahtuda. Lõika kapsas hästi peeneteks ribadeks. Julienne-riivi abil ribasta kurk (ära koori!) ja porgand.
Määri tortiljadele hummus, selle peale aseta salatilehed (paar salatilehte igale tortiljale). Tõsta tortilja keskele salatilehtedele kapsaribad ning seejärel kurgi- ja porgandiribad. Aseta kõige peale pika ribana läätsed ning raputa peale pähklid. Keera tortilja servad kokku (need jäävad põhjaks) ning keera seejärel tortilja tihedasti rulli. Toimi samamoodi ka teiste tortiljadega. Vahetult enne serveerimist lõika valminud köögiviljavrapid pooleks. Serveeri ja naudi!