Kimchi ja krevetiga miniburgerid
Väikesed miniburgereid on tore serveerida suvisel aiapeol!
Kogus: 3 tk
Vaja läheb:
3 Fazer kaerakuklit
Gourmet Club klassikalist hummust
küüslauguküüs
oliiviõli
6 tiigerkrevetti (sulatatud)
1 avokaado
soola
½ laimi mahla
3 kuhjaga sl kimchit
lehtkapsast
Koori ja haki küüslauk. Kuumuta pannil õli ja tõsta sellele hakitud küüslauk ning krevetid. Lisa krevettidele ka veidi soola, prae 4-5 minutit ja tõsta siis pann tulelt eemale.
Suru avokaado viljaliha kahvliga kreemjaks. Maitsesta natukese soola ja laimimahlaga. Rösti kuklipoolikuid grillpannil kuni need saavutavad kuldse jume. Määri neile hummust.
Tõsta nüüd kolmele hummusega määritud kuklipoolikule veidi avokaadosegu, säti peale mõned lehtkapsaribad, krevetid ja kimchi. Tõsta „kaaneks“ peale teised hummusega määritud kuklipoolikud. Serveeri kohe!