Pestokastmes noore kartuli salat rukola ja redisega
1 kg noori väikeseid kartuleid või gurmeekartuleid
3-4 rohelise sibula vart tükeldatuna
100-150 g Gourmet Clubi basiilikupestot
100 g rukolat
2 lühikest kurki viilutatuna
5 redist viilutatuna
Oliiviõli
Sidrunimahla
Soola ja pipart
Pese kartulid, kuivata ja laota siis ahjuplaadile. Piserda kartuleid ohtra oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Rösti ahjus 200-220 kraadi juures umbes 15 minutit. Röstimise vahepeal võid kartuleid segada, et nad ühtlaselt küpseksid. Lisa siis pannile roheline sibul, sega läbi ja rösti kartuleid veel umbes 20-25 minutit, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Jahuta 10-15 minutit ja tõsta siis kaussi. Lisa kaussi ka pesto, kurk ja redis. Sega kõik läbi ja maitsesta salat vajadusel soola, pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri kohe.