Rabarberi-mandlikook martsipanikreemiga

Rabarberi-mandlikook martsipanikreemiga 450g

Itaalia tüüpi krõbeda mandlikoorikuga õhuline kook, millel lisab mahlasust ja tekstuuri mõnus mandlikreemi täidis.

Koostisosad: rabarber 22%, jogurti koogisegu( suhkur, nisujahu, nisutärklis, glükoosisiirup, kartulitärklis, kergitusained (E450, E500, E336), vadakupulber, emulgaator E471, sool, jogurtipulber, muna, vesi, rapsiõli, suhkur,maapähklilaast, mandlilaast3%, või, piim, nisujahu, keedukreem(piim, suhkur, palmi tuuma õli, modifitseeritud tärklis, naturaalne vanilliaroom, stabilisaator E331, karrageen, E460, E466, emulgaator E 471, toiduvärv beetakaroteen, sool), mandlimakroonmass(suhkur, mandlid 32%, vesi, invertsuhkrusiirup, munavalge pulber, etanool), kardemon

Keskmiselt 100 g tootes:
Energiat 1307KJ/313kcal
Rasva 17g
millest küllastunud rasvhapped 5g
Süsivesikud 34g
millest suhkrud 24g
Valgud 4g
Sool 0,1g