Spagetid trühvlimajoneesi kastmes krõbeda prosciuttoga

Kogus: 2-le

200 g kvaliteetseid spagette
100-150 g Gourmet Club’i musta trühvli majoneesi
70-100 g parmesani juustu, värskelt riivituna
100 g prosciuttot
Soola ja pipart
Värsket basiilikut

Laota prosciuttoviilud kuumale pannile ja prae krõbedaks. Tõsta pannilt ja rebi väiksemateks tükkideks. Keeda spagette soolaga maitsestatud vees kuni need on al dente ehk hamba all veel pisut vastupanu osutavad. Kurna ja jäta veidi pastakeeduvett alles. Sega majonees mõne lusikatäie pastakeeduveega kreemisemaks ja lisa ka suurem osa parmesani juustu. Kalla kaste kuumadele spagettidele ja sega nii, et spagetid on kastmega kaetud. Vajadusel lisa veel pastakeeduvett, kui spagetid liiga kuivaks tõmbavad. Säti pasta taldrikutele, sinna peale tõsta pitsiline krõbe prosciutto, riivi parmesani juustu ja viimistle soola-pipra ja värske basiilikuga. Serveeri kohe.

Musta trühvli majonees uues kuues 🖤 Nii hea kaste, mida panna näiteks burgeri ja wrapi vahele või süüa koos friikartulitega 👌🏼#gourmetclub
Meie keeksid saavad väga palju kiitust just sellepärast, et need on nii mahlased! Ploomiaeg on käes, muuda oma sügis veelgi maitsvamaks koos ploomikeeksiga 💜
Isegi kui sa suur küpsisesõber ei ole, siis need küpsised on küll väärt proovimist 🙌🏼 Muide Juustu-ürdi grissiinid sobivad hästi koos hummusega 😋
Viska pilk peale kastmetele, mida leiab Prisma kauplustest 💚
Toekas ja samas värske salat saab mahlasuse ja särtsakuse Värskest Mehhiko salsast 🌶 Proovi näiteks koos nachodega! ✨

Retsepti leiad https://gourmetclub.ee/retsept/tex-mex-oasalat-salsa-kastmega/ 

Aitäh retsepti eest! @ilovermariliis