Bataadi ja grilljuustu täidisega röstburgerid
Esmapilgul ei arvakski, et bataat võib burgeri vahel nõnda maitsev olla. Grilljuustu ja peedihummusega lausa võrratu kooslus!
Vaja läheb:
4 viilu Fazer 5-viljarösti
Gourmet Club aedpeedihummust
1 bataat
200 g grilljuustu
lehtkapsast
Pese ja koori bataat. Viiluta bataat u 0,4 cm paksusteks viiludeks. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt 3-4 minutit. Võid bataadiviilud ka ahjus pehmeks küpsetada.
Rösti grillpannil või panni peal 5-viljarösti viilud krõbedaks. Määri kõikidele viiludele aedpeedihummust. Viiluta grilljuust ja grilli kuumal grillpannil mõlemalt poolt 3-4 minutit. Säti nüüd kahele peedihummusega määritud röstsaiale kõigepealt mõned lehtkapsaribad. Seejärel grilljuust ja bataat. Tõsta teine peedihummusega kaetud röstsai „katuseks“ peale. Serveeri kohe!