Bataadi ja grilljuustu täidisega röstburgerid

Esmapilgul ei arvakski, et bataat võib burgeri vahel nõnda maitsev olla. Grilljuustu ja peedihummusega lausa võrratu kooslus!

Vaja läheb:

4 viilu Fazer 5-viljarösti

Gourmet Club aedpeedihummust

1 bataat

200 g grilljuustu

lehtkapsast

 

Pese ja koori bataat. Viiluta bataat u 0,4 cm paksusteks viiludeks. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt 3-4 minutit. Võid bataadiviilud ka ahjus pehmeks küpsetada.

Rösti grillpannil või panni peal 5-viljarösti viilud krõbedaks. Määri kõikidele viiludele aedpeedihummust. Viiluta grilljuust ja grilli kuumal grillpannil mõlemalt poolt 3-4 minutit. Säti nüüd kahele peedihummusega määritud röstsaiale kõigepealt mõned lehtkapsaribad. Seejärel grilljuust ja bataat. Tõsta teine peedihummusega kaetud röstsai „katuseks“ peale. Serveeri kohe!

 

Piilu, kuidas valmib Mahlane keeks kohupiimatäidisega 👀
Nädalavahetuse retseptiidee 💥

Tee ise pitsat ja kasuta pitsakastmena hummust. Meie tegime pitsa Sriracha hummusega, kuid kõik maitsed sobivad oivaliselt! Peale oma lemmikud lisandid ja naudi! 👌🏼
Pühapäeval tähistame vanavanemate päeva, et tänada neid kõikide teadmiste, elutarkuste, hoole ning armastuse eest 💕 Tähista seda tähtsat päeva koos enda lähedaste ning parimate hõrgutistega 🍰
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.