Šokolaadi-fondant’i koogisegu

Šokolaadifondant´i koogisegu sisaldab hõrke prantsuse stiilis šokolaadidesserdi komponente. Lisaks kvaliteetsele kakaole on segule lisatud ka dekadentlikke purustatud kakaooa tuumasid. Suurepärane ja lihtne viis üllatada oma õhtusöögikülalilisi autentse šokolaadimaiusega!

Šokolaadi-fondant’i koogisegu 350g

Šokolaadi-fondant’i koogisegu ja IDEE JÕULUPÜHADEKS
Valmistades kooki traditsioonilisel viisil 22 cm läbimõõduga vormis, võib koogisegule lisada näiteks jõulupühade ajal maitseks umbes 5 g piparkoogi vürtsisegu ja katta jahtununa mõnusa pehme glasuuriga.

- selleks vahusta 200 g toorjuustu 50 g 35 % koore ja 80 g tuhksuhkruga
- lisamaitset saad riivitud apelsinikoore ja vaniljekstrakti/suhkru lisamisega

* samuti võib näiteks luksuslikuma välimuse andmiseks glasuurida jahtunud koogi šokolaadiglasuuriga sulatades vesivannis 100 g 70 % tumedat šokolaadi 30 g koorevõiga!

Sulle võib meeldida ka…