KAMA-MASCARPONE & JÕHVIKA TORT 1 kg

16,00 

Hõrgutav tort meie valikus.

Tordi valmistamisel on lähtutud moodsa Eesti köögi põhimõtetest. Väärtustades seda, mis meil on parim. Maitsebuketis õhuline mascarpone, tekstuuri ja maitset lisab röstitud kama ja rumm ning kodumaine jõhvika keedis. Tort on valmistatud täistera-rukki müsli põhjale.

Tortide valmimiseks kulub kaks tööpäeva. Tellimused palume esitada hiljemalt kell 14.00.

Puhasta
SKU: KAMA-MASCARPONE-JÕHVIKA-tort.
1 kategooria
1 silt

KAMA-MASCARPONE & JÕHVIKA TORT 1 kg

Koostis:
Kohupiimapasta, mascarpone toorjuust 10% (pastöriseeritud lehmapiim, sool 1%, happesuse regulaator: sidrunhape), vahukoor, jõhvikakonfitüür (jõhvikad 60%, suhkur, glükoosi-fruktoosisiirup, vesi, paksendaja:modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat), digestive küpsis (nisujahu, täistera nisujahu, taimerasv, suhkur, glükoosi-fruktoosi siirup, kergitusaine E500, E503, sool, melss, happesuse regulaator), täisterakaerahelbed, täisterariivleib (täistera rukkijahu, naturaalne pärm (rukkijahu,vesi), suhkur, rukkilinnas, köömnend, sool, kartulitärklis), või, kamajahu (nisu, rukis, oder, hernes) valge šokolaad (suhkur kakaovõi, sojaletsitiin, looduslik vanilliekstrakt), suhkur, sidrunimahl, liköör Vana-Tallinn, vanillisuhkur/zelatiin.

100g tootes keskmiselt: energiat 1260KJ/301kcal; rasva 12,4g, millest küllastunud rasvhappeid 5,92g; süsivesikuid 37,1 g, millest suhkruid 21,99 g; valku 9,95 g; soola 0,3 g.

Kaal: 1 kg

Säilitada temperatuuril +2 – +6C