Värske kurgi-melonisupp (4-le)

Mida on vaja?
- 400 g meloni viljaliha
- 200 g värsket kurki
- 1 šalottsibul
- 1 laimi mahl
- 100 ml õunamahla
- soola, suhkrut, pipart
SALSA :
- 100 g meloni viljaliha
- 100 g kurki
- 2 sl oliiviõli
- 1 laimi mahl
- Chuka Wakame merevetikasalatit
- hakitud münti
- 1 tl Gourmet Club`i värsket pestot
Valmistamine
1. Püreesta tükeldatud melon, kurk ja sibul, lisa samal ajal laimi- ja õunamahl. Kontrolli maitset ja konsistentsi, lisa soovi järgi soola, suhkrut ja pipart. Jahuta suppi külmkapis ja serveeri külmalt koos salsaga.
2. Salsa tarvis lõika melonist ja kurgist 1,5 cm kuubikud, lisa 2 sl oliiviõli, laimimahl, lühemaks lõigatud Chuka Wakame merevetikasalat, hakitud münt ning pesto.
SOOVITUS! Kui soovid pidulikumat versiooni, lisa supile õunamahla asemel enne serveerimist kuiva vahuveini või proseccot.
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus