Värske kurgi-melonisupp (4-le)


Värske kurgi-melonisupp (4-le)

Mida on vaja?

  • 400 g meloni viljaliha
  • 200 g värsket kurki
  • 1 šalottsibul
  • 1 laimi mahl
  • 100 ml õunamahla
  • soola, suhkrut, pipart

 

SALSA :

 

Valmistamine

1. Püreesta tükeldatud melon, kurk ja sibul, lisa samal ajal laimi- ja õunamahl. Kontrolli maitset ja konsistentsi, lisa soovi järgi soola, suhkrut ja pipart. Jahuta suppi külmkapis ja serveeri külmalt koos salsaga.

2. Salsa tarvis lõika melonist ja kurgist 1,5 cm kuubikud, lisa 2 sl oliiviõli, laimimahl, lühemaks lõigatud Chuka Wakame merevetikasalat, hakitud münt ning pesto.

 

SOOVITUS! Kui soovid pidulikumat versiooni, lisa supile õunamahla asemel enne serveerimist kuiva vahuveini või proseccot.

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus