Tuunikalakreem Caesari kastme ja kapparitega


Tuunikalakreem Caesari kastme ja kapparitega

Mida on vaja?

  • 1 purk Gourmet Club Caesari kastet
  • 1 purk tuunikala vees
  • 1 tl nõrutatud väikeseid kappareid
  • 10 oksa rukolat, hakituna
  • musta pipart veskist
  • 1/2 sidruni riivitud koort
  • Pranstuse baguette või röstsaia

 

Valmistamine

1. Kurna tuunikala ja aseta kaussi, lisa segades Caesari kastet kuni on saavutatud soovitud konsistents – mõnusalt kreemjas ja määritav.

2. Lisa kapparid, hakitud rukola, riivitud sidrunikoor ja maitsesta värskelt jahvatatud musta pipraga.

3. Viiluta Prantsuse baguette-st u. 0,5 cm-sed viilud ja rösti kuldpruuniks.

4. Kata viilud tuunikalakreemiga. Soovi korral võid kaunistada pooliku päikesekuivatatud tomati ja kappariga.

5. Naudi lemmikveiniga 😉 !

 

  • Kreem on suurepärane lisand võileivatordi täidisena või köögivilja dip-vaagnale kastmena.
  • Samuti saab kreemist laheda pasta – võta enne pasta kurnamist kõrvale kruusitäis pastakeeduvett ja lisa kuumale pastale vaheldumisi pastakeeduvett ja kreemi, kuni on saavutatud sobivalt kreemjas konsistents. Lisa parmesani ja serveeri kohe!
  • Tuunikala võib retseptis asendada hakitud suitsukanaga ja kapparite asemel lisada nõrutatud ja hakitud ananassikuubikuid.

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus