Tuunikalakreem Caesari kastme ja kapparitega

Mida on vaja?
- 1 purk Gourmet Club Caesari kastet
- 1 purk tuunikala vees
- 1 tl nõrutatud väikeseid kappareid
- 10 oksa rukolat, hakituna
- musta pipart veskist
- 1/2 sidruni riivitud koort
- Pranstuse baguette või röstsaia
Valmistamine
1. Kurna tuunikala ja aseta kaussi, lisa segades Caesari kastet kuni on saavutatud soovitud konsistents – mõnusalt kreemjas ja määritav.
2. Lisa kapparid, hakitud rukola, riivitud sidrunikoor ja maitsesta värskelt jahvatatud musta pipraga.
3. Viiluta Prantsuse baguette-st u. 0,5 cm-sed viilud ja rösti kuldpruuniks.
4. Kata viilud tuunikalakreemiga. Soovi korral võid kaunistada pooliku päikesekuivatatud tomati ja kappariga.
5. Naudi lemmikveiniga 😉 !
- Kreem on suurepärane lisand võileivatordi täidisena või köögivilja dip-vaagnale kastmena.
- Samuti saab kreemist laheda pasta – võta enne pasta kurnamist kõrvale kruusitäis pastakeeduvett ja lisa kuumale pastale vaheldumisi pastakeeduvett ja kreemi, kuni on saavutatud sobivalt kreemjas konsistents. Lisa parmesani ja serveeri kohe!
- Tuunikala võib retseptis asendada hakitud suitsukanaga ja kapparite asemel lisada nõrutatud ja hakitud ananassikuubikuid.
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus