Tandoorilõhe raita-kastmega, salat (2-le)


Tandoorilõhe raita-kastmega, salat (2-le)

Mida on vaja

  • 300 g lõhet
  • 0,5 laimi mahl
  • 1 tl tandooripastat
  • 2 tl õli

Salat:

  • 0,5 punast paprikat
  • 0,5 kollast paprikat
  • 1 pott jääsalatit
  • peotäis beebispinatilehti
  • 50 g suhkruhernekaunu
  • 50 g konservananassi kuubikuid
  • 0,5 punast sibulat
  • 2 sl rosina-pähklisegu
  • koriandrit
  • soola, pipart

Kaste:

  • 2 dl naturaalset kreekapärast jogurtit
  • 1 dl Gourmet Clubi Caesari kastet
  • 1 pk Santa Maria raita-maitseainesegu
  • 50 g riivitud kurki
  • hakitud münti

Valmistamine

1. Lõika lõhetükk koos nahaga kaheks ja piserda üle laimimahlaga. Sega tandooripasta õliga ja pintselda sellega lõhetükid. Jäta pooleks tunniks marineeruma.

2. Seejärel küpseta lõhe ahju grillrežiimil 180°C juures 10 minutitit.

3. Rösti pannil paprikaribad ning maitsesta soola ja pipraga.

4. Rebi jääsalatist sobiva suurusega lehetükid ja pane koos beebispinatiga vaagnale. Lisa röstitud paprika, ananassikuubikud, sibularibad ja kupatatud suhkruherned. Viimistle salat hakitud rosinapähklisegu ja koriandriga.

5. Sega kastme tarbeks jogurt raita-maitseainesegu, riivitud värske kurgi, caesari kastme ja hakitud mündiga.

6. Serveeri ahjus küpsenud kala koos salati ja kastmega.

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus