SINEPI-GLASUURITUD KANA PARMA SINGIGA


SINEPI-GLASUURITUD KANA PARMA SINGIGA

 

MIDA VAJA (2-le)

– 2 kanafileed
– 2 viilu parma sinki
– 1 spl oliiviõli
– 2 tl Gourmet Club’i apelsini-kappari sinepit
– 50 g riivitud parmesani
– 1 spl hakitud värsket basiilikut
– 10 g riivsaia
– 100 g kobar-kirsstomatit
– 1 tl mett või heledat siirupit
– 1 spl oliiviõli
– 1 spl balsami-veiniäädikat
– soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
– rukolat serveerimiseks

VALMISTAMINE

1. Kuivata köögipaberiga kanafileed. Pruunista kiirelt pannil oliiviõliga kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Tõsta fileed pärgamendiga kaetud ahjuplaadile. Sega kokku sinep, parmesan, riivsai ja hakitud basiilik. Kata saadud seguga pealt fileed.
3. Mähi ümber fileede parma singi viilud.
4. Aseta samuti ahjuplaadile 2 kirsstomati kobarat. Sega kokku mesi, oliiviõli ja balsamiäädikas ja kata seguga kirsstomatid. Lisa pinnale maitseks soola ja värskelt jahvatatud musta pipart.
5. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures 10 min.
6. Serveeri värske rukolaga.

LISAIDEE: Soovi korral võid sinepi-parmesani segule lisada maitseks väheke grappa’t.

Veinisoovitus: jahutatud Itaalia Chardonnay

 

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus