PASTA VÄRSKE PESTO, SPINATI JA KITSEJUUSTUGA

MIDA VAJA (2-le)
– 300 g pastat
– 100 g spinatit
– 2 spl oliiviõli + lisa serveerimiseks
– 1 sidruni riivitud koor ja mahl
– sool ja pipar
– 2 spl Gourmet Club’i värsket pestot
– 60 g värskelt riivitud parmesani
– 50 g kitsejuustu
– 20 g röstitud seedri seemneid
VALMISTAMINE
1. Keeda pasta meresoolaga maitsestatud vees al dente’ks. Enne kurnamist tõsta kõrvale kruusitäis pasta keeduvett.
2. Kurna pasta (ilma külma veeta), lisa kastrulis pastale spinat, oliiviõli, sidrunimahl ja riivitud koor, kitsejuustu kreem ja must pipar. Lisa maitse järgi ka soola.
3. Keskmise kuumuse juures kuumutades 2-3 minuti jooksul lisa vähehaaval segades pasta keeduvett, et moodustuks siidjas kaste.
4. Serveeri koheselt värskelt riivutud parmesani ja seedri seemnetega.
Veinisoovitus: jahutatud Pinot Grigio
Millal siis pesto lisama peaks?