ÕUNA JA MEEGA GLASUURITUD AHJULÕHE JA AIOLI JOGURTI KASTE


ÕUNA JA MEEGA GLASUURITUD AHJULÕHE JA AIOLI JOGURTI KASTE

ET VALMISTADA ÕUNA JA MEEGA GLASUURITUD AHJULÕHE JA AIOLI JOGURTI KASTE (2-le) ON VAJA:

Kaste:

  • 150 g GC AIOLI suitsu-küüslaugu kastet
  • 150 g kreeka jogurtit
  • 30 g hakitud ruccolat

VALMISTAMINE

  1. Aseta lõhed pärgamendiga kaetud ahjuplaadile ja kuivata köögipaberiga.
  2. Piserda fileetükkidele värskelt pressitud sidrunimahla ja maitsesta soola ning pipraga.
  3. Sega eraldi kausis õuna-juustumoos, mesi ja riivitud ingver.
  4. Kata ühtlaselt saadud seguga lõhefilee tükid.
  5. Küpseta eelkuumutatud ahjus 160 kraadi juures 10 minutit.
  6. Kastme jaoks ühenda AIOLI ja kreeka jogurt hakitud ruccolaga ning serveeri lõhega.

Veinisoovitus: jahutatud Pinot Gris

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus