Retsept – LÕHE RILETTE Gourmet Clubi CAESARI KASTME ja LEIVA BRUSCHETTAGA


Retsept – LÕHE RILETTE Gourmet Clubi CAESARI KASTME ja LEIVA BRUSCHETTAGA

MIDA VAJA

300 g kuumsuitsulõhet
1 purk Gourmet Club'i CAESAR'I KASTET
100 g mascarponet
hakitud murulauku ja tilli
sidrunimahla ja riivitud sidrunikoort
soola ja pipart
serveerimiseks Gourmet Club'i eelküpsetatud ja ahjuvalmis KADAKAMARJA- või ROSINA-PÄHKLILEIBA

VALMISTAMINE

1. Rebi suitsulõhe suupärasteks tükkideks

2. Eemalda luud

3. Seejärel sega kala hulka toasoe mascarpone, CAESAR'I KASTE, sidrunimahl ja- koor, murulauk ja till

4. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga

* Serveeri RILETTE koos Gourmet Club'i LEIVAGA

* Valmistamaks leivast bruschetta'd, selleks sulata meelepärane leib 15 min toatemperatuuril, lõika leivast sobivad paksusega viilud ja küpseta ahjus +180°C juures kuldpruuniks.

* Veinisoovitus: jahutaud Verdicchio

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus