Retsept – LÕHE RILETTE Gourmet Clubi CAESARI KASTME ja LEIVA BRUSCHETTAGA

MIDA VAJA
300 g kuumsuitsulõhet
1 purk Gourmet Club'i CAESAR'I KASTET
100 g mascarponet
hakitud murulauku ja tilli
sidrunimahla ja riivitud sidrunikoort
soola ja pipart
serveerimiseks Gourmet Club'i eelküpsetatud ja ahjuvalmis KADAKAMARJA- või ROSINA-PÄHKLILEIBA
VALMISTAMINE
1. Rebi suitsulõhe suupärasteks tükkideks
2. Eemalda luud
3. Seejärel sega kala hulka toasoe mascarpone, CAESAR'I KASTE, sidrunimahl ja- koor, murulauk ja till
4. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga
* Serveeri RILETTE koos Gourmet Club'i LEIVAGA
* Valmistamaks leivast bruschetta'd, selleks sulata meelepärane leib 15 min toatemperatuuril, lõika leivast sobivad paksusega viilud ja küpseta ahjus +180°C juures kuldpruuniks.
* Veinisoovitus: jahutaud Verdicchio
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus