Küpsetatud baklažaani suupiste värske pestoga

Mida on vaja
- 2 viilu baklažaani
- 2 toekat mozzarella-viilu
- 2 tl Gourmet Club’i värsket pestot
- 1 sl riivitud Parmesani
- värsket basiilikut
- soola ja pipart
- oliiviõli
Valmistamine
1. Grilli või prae 2 cm pakusused baklažaaniviilud kuldpruuniks, maitsesta soola ja pipraga. Maitsesta ka mozzarella.
2. Lao baklažaani-, mozzarella- ja tomativiilud kihiti üksteise peale.
3. Määri mozzarella ́le pisut pestot ja riputa baklažaanidele riivitud Parmesani. Aseta vahele mõni leht värsket basiilikut.
4. Küpseta rooga vahetult enne serveerimist 160 kraadi juures, kuni juust hakkab aeglaselt sulama ja tomat muutub kuldpruuniks.
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus