Kolme värvi tartletid värske pestoga (2-le)


Kolme värvi tartletid värske pestoga (2-le)

Mida vaja

  • 2 lehtaignatükki (10 x 15 cm)
  • 2 tl Gourmet Club ́i värsket pestot
  • 1 muna
  • 1 tomat
  • 60 g Brie juustu
  • 50 g suvikõrvitsat
  • hakitud tüümiani
  • muna
  • soola, pipart

Valmistamine

1. Rulli lehttaigen lahti ja lõika sellest terava noaga kaks ristkülikut. Aseta need pärgamendiga kaetud ahjuplaadile.

2. Seejärel lõika neile taigna äärest 2–3 cm kaugusele kerge raam, et vältida eelküpsemisel ülekerkimist.

3. Pintselda taignaatükid muna-veeseguga. Eelküpseta põhju 180°C juures 5–6 minutit, kuni pealispind muutub kuldkollaseks.

4. Kata kõigepealt pestoga ning aseta seejärel tomati-, Brie- ja suvikõrvitsaviilud vaheldumisi eelküpsetatud taignatükkidele. Haki peale tüümiani, maitsesta soola ja pipraga.

5. Küpseta veel 10 minutit, kuni juust hakkab kergelt sulama ja köögiviljad muutuvad kuldpruuniks.

6. Serveeri soojalt koos salatiga.

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus