KIIRE LAVASHI PITSA PESTO, MOZARELLA JA SUITSUKANAGA

MIDA VAJA (4-le)
– gruusia lavash
– 2 spl Gourmet Club’i värsket pestot
– 1 pall mozarellat (tükeldatuna)
– 50 g värskelt riivitud parmesani
– 100 g suitsukana kuubikuna
– 5 g tükeldatud basiilikulehti
– 20 g kreeka pähkleid
VALMISTAMINE
1. Kata lavash pestoga jättes ääred puhtaks.
2. Lisa mozarella tükid ja riivitud parmesan.
3. Lisa tükeldatud suitsukana kuubikud, kreeka pähklid ja hakitud värske basiilik.
4. Jahvata peale veskist musta pipart.
5. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 °C juures 10 minutit.
6. Serveeri soojalt ja soovi korral tomati ja rukola salatiga.
LISAIDEE: maitseks võid lisada enne ahju panemist veidi seedri seemneid.
Veinisoovitus: jahutatud Pinot Grigio
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus