KIHILINE PAVLOVA DESSERT POKAALIS

MIDA VAJA (2-le)
1 purk METSAMARJA BESEE'D (või muu meelepärane maitse meie valikust);
100 g külmutatud segamarju või kodust toormoosi;
Mascarpone-ricotta kreem:
- 100 g mascarpone't
- 100 g ricotta't
- 100 g vahukoort
- 1/2 sidruni riivitud koor ja värskelt pressitud mahl
- 2 tl Meira naturaalset vanillisuhkrut
- värsket basiilikut hakituna.
VALMISTAMINE
1. Vahusta omavahel kreemi komponendid õhuliseks vahuks. Maitsesta sidrunimahla ja- koore ning hakitud basiilikuga.
2. Portsjoneeri kihiti pokaali vaheldumisi - marjad/toormoos, macarpone-ricotta kreem ja kergelt purustatud beseetükid.
3. Kaunista värske basiilikuga.
*LISAIDEE: parima tulemuse saad kui võtad külmutatud marjad eelnevalt sulama tavalisse külmkappi.
Veinisoovitus: jahutatud portvein.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus