Imre kartulisalat (4-le)

Mida on vaja
600 g koorega kartuleid
100 g marineeritud minivürtsikurki
2 šalottsibulat
50 g kappareid
3 suitsupeekoniviilu
Kaste:
150 g Gourmet Clubi Caesari kastet
1 dl 10% koort
1 tl mädarõigast
2 tl Gourmet Clubi apelsini-kappari sinepit
1 tl täisterasinepit
musta pipart ja soola
Valmistamine
1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees, jahuta ja lõika suuremateks kuubikuteks. Tükelda ka kurgid ja sibul. Tõsta kõik kaussi ja lisa peaaegu kõik kapparid.
2. Eemalda peekonilt kamar ja lõika ribadeks, prae pannil krõbedaks ja tõsta köögipaberile nõrguma. Lisa kolmveerand peekonist salatile, ülejäänu jäta kaunistuseks.
3. Sega omavahel kastmeained, vala salatile ja garneeri peekoniribade ja kapparitega.
+ Kommentaare ei ole
Lisa oma arvamus