Ahjulõhe üleküpsetatud paprika ja feta hummuse ning tomatisalsaga (2-le)


Ahjulõhe üleküpsetatud paprika ja feta hummuse ning tomatisalsaga (2-le)

Mida vaja

2 x 150g lõhefileed
poole sidruni mahl
sool / pipar
2sl Gourmet Club ́i grillpaprika ja feta hummust
6 kirsstomatit poolitatuna
1sl oliiviõli
2 shalottsibulat viilutatuna
värsket koriandrit ja münti

 

Valmistamine:

1. Aseta lõhetükid pärgamendiga kaetud ahjuplaadile. Kuivata köögipaberiga.

2. Piserda sidrunimahlaga. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.

3. Kata lõhe ühtlaselt hummusega.

4. Tükelda kaussi kirsstomatid poolikuks. Lisa oliiviõli, maitse järgi hakitut koriandrit ja münti. Soovi korral võib lisada riivitut sidrunikoort.

5. Sega läbi ja lisa lõhele.

6. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures 10-12 minutit.

 

LISAIDEE: Soovi korral võib juurde valmistada lihtsa kastme segades üks osa Gourmet Club ́i caesari kastet ja üks osa kreeka tüüpi jogurtit. Maitseks meelepärast maitserohelist ja soola/pipart.

JOOGISOOVITUS: Jahutatud Riesling

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus