Meie koogisari on saanud täiendust!
Meil on hea meel teatada, et meie tootevalikusse on lisandunud värske ja ahvatlev valik uusi kooke. Uute kookide loomisel saime inspiratsiooni juba varem sarjas olevatest kookidest kui ka trendidest üle maailma. Uued koogid on kahes suuruses- miniversioonis ning tavasuuruses. Saame uute kookidega lähemalt tuttavaks:
Tiramisu kook Baileyse kreemi ja kirssidega, mis on inspireeritud klassikalisest Itaalia magustoidust ning, mille teeb eriliseks Baileys ́e likööriga maitsestatud kreem ja hapukust andvad Morello kirsid. Põhjaks on kohviga maitsestatud tume biskviit.
Halvaakook jõhvikatega, mis on tekstuurilt pehme ning on valminud koostöös Eesti vanima halvaa tootja, Marmitoniga. Magusust tasakaalustavad koogis hapukad jõhvikad.
Mustasõstra-sidrunikreemiga Brita kook, mis on Gourmet Clubi kõige populaarsema koogi, Maasika-rabarberi Britast inspireeritud uus ja väiksem versioon. Marjadest kasutame Setomaa mahetalu musti sõstraid ning hapukust lisab sidrunikreem ja põhjale annab krõbedust mandel.

Aprikoosi-kohupiimakook mandlikreemiga, mille valmistamisel kasutame samuti ainult värskeid aprikoose, mitte konservis aprikoose. Aprikoose on 26% koostisest ning krõbedust lisavad mandlid ja täistera Digestive põhi.
Banoffee banaani & soolakaramelli kook on inspireeritud Banoffee magustoidust, mille nimetus tuleneb peamistest komponentidest, banaanist ja toffee ́st. Valmistamisel kasutame värskeid banaane.
Kodune kirsikook hapukoorekreemiga, mille teevad eriliseks tumepunased Morello
kirsid. Tavalisest kirsist eristub Morello ehk murel oma mahlakuse ja rohke viljaliha poolest.
Porgandi-kohupiimakook on ülimalt mahlane ja klassikalisest versioonist pisut erilisem porgandikook. Rohkelt kohupiima ja krõbedaid kreeka pähkleid.

Uued koogid leiad Selverist, Kaubamajast, Stockmannist ja Coopist. Head maiustamist kõigile!