Gourmet club & Imre Kose retseptid & ideed - “Restorani kvaliteet Sinu kodus!”

proovi ise või jaga sõpradega ning avalda oma arvamust või lisa oma ideed.

 

Gourmet Club IMRE KARTULISALAT (Nami-Nami mugandatud retsept)
IMRE KARTULISALAT (Nami-Nami mugandatud retsept)

Armastatud koka Imre Kose retsept, mille valmistamiseks on vaja kodumaise Gourmet Club’i Caesari kastet. Leia mugandatud retsept Nami-Nammist: http://nami-nami.ee/retsept/20698/imre_kartulisalat Leia Imre

Loe ...

No Comments
SUITSULÕHE-AVOKAADO SALAT CAESAR'I KASTMEGA Nami-Nami retsept
SUITSULÕHE-AVOKAADO SALAT CAESAR’I KASTMEGA

See pidulik salat valmib eriti kiiresti kodumaise Gourmet Club’i Caesari salati kastme abil.   Leia retsept Nami-Namist http://nami-nami.ee/retsept/20695/suitsukala_avokaado_salat  

Loe ...

No Comments
KANAVRAPP CAESARI KASTMEGA
KANAVRAPP CAESAR’I KASTMEGA

Kergeid kanatäidisega rulle võib teha nii õhukese lavaši kui ka nisutortiljadega. Roa valmistamiseks sobib ideaalset Gourmet Club’i maitsev Caesari kaste.

Loe ...

No Comments
SINEPI-GLASUURITUD KANA PARMA SINGIGA - Gourmet Club retsept
SINEPI-GLASUURITUD KANA PARMA SINGIGA

  MIDA VAJA (2-le) – 2 kanafileed – 2 viilu parma sinki – 1 spl oliiviõli – 2 tl Gourmet

Loe ...

No Comments
PASTA VÄRSKE PESTO, SPINATI JA KITSEJUUSTUGA
PASTA VÄRSKE PESTO, SPINATI JA KITSEJUUSTUGA

  MIDA VAJA (2-le) – 300 g pastat – 100 g spinatit – 2 spl oliiviõli + lisa serveerimiseks –

Loe ...

No Comments
KIIRE LAVASHI PITSA PESTO, MOZARELLA JA SUITSUKANAGA
KIIRE LAVASHI PITSA PESTO, MOZARELLA JA SUITSUKANAGA

  MIDA VAJA (4-le) – gruusia lavash – 2 spl Gourmet Club’i värsket pestot – 1 pall mozarellat (tükeldatuna) –

Loe ...

No Comments
PESTOGA ÜLEKÜPSETATUD LÕHE KARULAUGU-UBADEGA
PESTOGA ÜLEKÜPSETATUD LÕHE KARULAUGU-UBADEGA

MIDA VAJA (2-le) LÕHE – 2 x 100 g lõhefileed nahaga – 1/2 sidruni riivitud koor+mahl – soola ja musta

Loe ...

No Comments
KARULAUGU RISOTO
KARULAUGU RISOTO 2-le

  MIDA VAJA (2-le) – 200 g arborio või carnaroli risotto riisi – 50 g oliiviõli extra virgin – 1

Loe ...

No Comments
imre-kartulisalat
Imre kartulisalat (4-le)

Mida on vaja 600 g koorega kartuleid 100 g marineeritud minivürtsikurki 2 šalottsibulat 50 g kappareid 3 suitsupeekoniviilu Kaste: 150

Loe ...

No Comments
tuuletaskud
Tuuletaskud, profitroolid, ekleerid

MÕNED NÄPUNÄITED Pritsi kasutades tülli-otsikut või aseta sobiv kogus taigent lusikaga. Ära unusta piserdada plaadile enne ahjupanekut väheke vett, et

Loe ...

No Comments
Caesari bruschettad metsaseene- ja suitsulõhesalatiga (4-le)
Caesari bruschettad metsaseene- ja suitsulõhesalatiga 4-le

Mida vaja 400g kupatatud metsaseeni 100g Gourmet Club ́i Caesari kastet 50g naturaalset jogurtit 100g külmsuitsulõhet poole sidruni riivitud koor

Loe ...

No Comments
KIHILINE PAVLOVA DESSERT POKAALIS
KIHILINE PAVLOVA DESSERT POKAALIS

MIDA VAJA (2-le) 1 purk METSAMARJA BESEE'D (või muu meelepärane maitse meie valikust); 100 g külmutatud segamarju või kodust toormoosi;

Loe ...

No Comments
GLASUURITUD PARDIFILEE ja KIRSI-BALSAMICO KASTE
GLASUURITUD PARDIFILEE ja KIRSI-BALSAMICO KASTE

MIDA VAJA (2-le) 2 jahutatud pardifileed soola ja värskelt jahvatatud musta pipart 2 tl Gourmet Club'i JÕHVIKA-PORTVEINI JUUSTUMOOSI VALMISTAMINE 1.

Loe ...

No Comments
LÕHE RILETTE Gourmet Clubi CAESARI KASTME ja LEIVA BRUSCHETTAGA
Retsept – LÕHE RILETTE Gourmet Clubi CAESARI KASTME ja LEIVA BRUSCHETTAGA

MIDA VAJA 300 g kuumsuitsulõhet 1 purk Gourmet Club'i CAESAR'I KASTET 100 g mascarponet hakitud murulauku ja tilli sidrunimahla ja

Loe ...

No Comments
Sinepiga marineeritud soolalõhe ja kurgi tzaziki salat
Sinepiga marineeritud soolalõhe ja kurgi tzaziki salat

MIDA VAJA Lõhe 200 g lõhefileed 1⁄2 sidruni koort ja värskelt pressitud sidrunimahl värskelt jahvatatud pipar 1 tl meresoola 1⁄2

Loe ...

No Comments
Pizza-baguette hummusega
Pizza-baguette hummusega (2-le)

Mida vaja pool baguette’i, pikuti poolitatuna 1 karp meie grill-paprika ja feta hummust 6 kirss-tomatit, poolitatuna 30g chorizo vorsti, ribadena

Loe ...

No Comments
Kanafilee rulaad täidetud grillpaprika-feta hummuse ja chorizoga, riisipilaff
Kanafilee rulaad täidetud grillpaprika-feta hummuse ja chorizoga, riisipilaff (2-le)

Mida vaja RULAAD: 2 kanafileed 100g Gourmet Club’i grillpaprika-feta hummust viilutatud vürtsikat chorizo vorsti 30g riivitiud parmesani riivsaia või jaapani

Loe ...

No Comments
Ahjulõhe üleküpsetatud paprika ja feta hummuse ning tomatisalsaga
Ahjulõhe üleküpsetatud paprika ja feta hummuse ning tomatisalsaga (2-le)

Mida vaja 2 x 150g lõhefileed poole sidruni mahl sool / pipar 2sl Gourmet Club ́i grillpaprika ja feta hummust

Loe ...

No Comments
Šokolaadi fondant ehk laavakook soolaka karamelli täidisega
Šokolaadi fondant ehk laavakook soolaka karamelli täidisega

Mida vaja Šokolaadi fondant ehk laavakook: Gourmet Clubi šokolaadi-fondanti koogisegu kanamunad toiduõli (soovi korral sulavõi) Karamelli täidis: 150 g peensuhkrut

Loe ...

No Comments
Mandlimakroonid võikreemi ning ganache täidisega
Mandlimakroonid võikreemi ning ganache täidisega

Mida vaja Makroonid: 250 g Gourmet Club’i makroonisegu 50 g toatemp. vett (täpne kaalumine on õnnestumiseks väga oluline) Võikreemi täidis:

Loe ...

No Comments
Krõbeda mandlikoorikuga üleküpsetatud kabatšokid värske tomati-pesto kastmega
Krõbeda mandlikoorikuga üleküpsetatud kabatšokid värske tomati-pesto kastmega (4-le)

Kabatšokid: 400g kabatšokki nisujahu (paneerimiseks) 100g värskelt riivitud parmesani 5 g mandlilaaste Tomatikaste: 150g küpseid tomateid 0,5dl külmpressitud oliiviõli 1sl

Loe ...

No Comments
kolme varvi tartlet
Kolme värvi tartletid värske pestoga (2-le)

Mida vaja 2 lehtaignatükki (10 x 15 cm) 2 tl Gourmet Club ́i värsket pestot 1 muna 1 tomat 60

Loe ...

No Comments
Tandoorilõhe raita-kastmega, salat
Tandoorilõhe raita-kastmega, salat (2-le)

Mida on vaja 300 g lõhet 0,5 laimi mahl 1 tl tandooripastat 2 tl õli Salat: 0,5 punast paprikat 0,5

Loe ...

No Comments
Küpsetatud baklažaani suupiste värske pestoga
Küpsetatud baklažaani suupiste värske pestoga

Mida on vaja 2 viilu baklažaani 2 toekat mozzarella-viilu 2 tl Gourmet Club’i värsket pestot 1 sl riivitud Parmesani värsket

Loe ...

No Comments
Värske kurgi-melonisupp
Värske kurgi-melonisupp (4-le)

Mida on vaja? 400 g meloni viljaliha 200 g värsket kurki 1 šalottsibul 1 laimi mahl 100 ml õunamahla soola,

Loe ...

No Comments
Caesari_kaste
Tuunikalakreem Caesari kastme ja kapparitega

Mida on vaja? 1 purk Gourmet Club Caesari kastet 1 purk tuunikala vees 1 tl nõrutatud väikeseid kappareid 10 oksa

Loe ...

No Comments
Apelsini-kappari sinepiga ahjulõhe
Apelsini-kappari sinepiga ahjulõhe

Maitsesta lõhefilee sidrunimahla, soola ja pipraga ning kata õhukese kihi sinepiga. Küpseta ahjus 180°C juues 10-15 minutit olenevalt filee suurusest.

Loe ...

No Comments
Koduse müslileiva, müslibatoonide ja müsli-küpsiste valmistamine
Koduse müslileiva, müslibatoonide ja müsli-küpsiste valmistamine

KODUSE MÜSLILEIVA VALMISTAMINE: -250 g leivasegu -20 g toiduõli -20 g mett või heledat siirupit -240 g toatemperatuuril vett 1.

Loe ...

No Comments
Kreemjas kartuli-karulaugu supp
Kreemjas kartuli-karulaugu supp

MIDA VAJA? – 2 sl toiduõli – 100g hakitud mugulsibulat – 100 g hakitud porru valget osa – 300 g

Loe ...

No Comments
Karulaugu baguette ja Sitsiilia kolme tomati salsa
Karulaugu baguette ja Sitsiilia kolme tomati salsa

Karulaugu baguette Lõika pikka saia/ baguette’i sisse noaga lõiked ja aseta lõigetesse tükike Saaremaa karulaugu vöid. Krõbedama ja usutavasti ka

Loe ...

No Comments
Kukeseene risotto karulauguga
Kukeseene risotto karulauguga

Risotto saab ainulaadse ürdirohke lisanüansi Saaremaa Karulaugu VÖI lisamisega. Lisaideena sobib VÖI kasutada kukeseente või puravike praadimiseks pannil, kus lisada

Loe ...

No Comments
Karulaugu VÖI kasutamine vaata ideid - kala & pasta
Karulaugu VÖI kasutamine vaata ideid – kala & pasta

KALA 1) Ahjulõhe valmistamiseks piserda kalafilee üle sidrunimahlaga ja maitsesta soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Lisa väikeste tükkidena Karulaugu VÖId

Loe ...

No Comments
sokolaadi-fondant
Šokolaadi fondant kook ehk soe šokolaadi laava-kook

Serveerides seda restoranide menüüst tuttavat hõrgutist koduse õhtusöögi desserdina on mõnus maitseelamus sõpradele garanteeritud. Et anda sellele pisut šikim ja

Loe ...

No Comments

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus