GOURMET CLUBI HUMMUSEPERE sai uue liikme: tere tulemast klassikaline hummus!

Aprilli alguses jõudis kauplustesse uus Gourmet Clubi klassikaline hummus, mis erineb paljudest konkrentidest oma autentse maitse, tekstuuri ja koostise poolest. Hummuses on kasutatud vaid oliiviõli.

Miks süüa hummust?

Kas teadsid, et hummus sisaldab rohkelt kehale vajalikke kiudaineid,  valke, B-vitamiini, kaltsiumi, tsinki, magneesiumi, rauda ja kaaliumi.  Uuringud näitavad, et inimestel, kes tarbivad regulaarselt hummust, on paremini reguleeritud veresuhkur ja madalam kolesterool. Hummus aitab korras hoida ka seedimist ning tänu oma madalale kalorsusele kuulub ka kaalulangetajate menüüsse.

Kuidas hummust süüa?

Eestlased kasutavad hummust kõige enam köögiviljade või leivakrõpsude kõrvale kastmena, kuid erinevad rahvusköögid kasutavad seda väga mitmekülgselt. Hummus maitseb hästi pastakastmena, salatites ja pokekaussides, liha- ja kalaroa kõrvale või nende marinaadina, võileiva, pita ja burgeri vahele, pirukatesse, wrappidesse ja tortilla vahele, risotto valmistamiseks, keedetud riisi, kinoa, läätsede või tatra maitsestamiseks. Gurmaanid kasutavad hummust ka kartulipürees, pannkookide vahel, köögiviljade ahjus hautamisel kastmena ning sokolaadiste brownide tervisliku koostisosana.

Klassikaline hummus on uudistoote soodushinnaga saadaval aprillis Coop kauplustes ning mais Selverites.