PESTOGA ÜLEKÜPSETATUD LÕHE KARULAUGU-UBADEGA


PESTOGA ÜLEKÜPSETATUD LÕHE KARULAUGU-UBADEGA

MIDA VAJA (2-le)

LÕHE
– 2 x 100 g lõhefileed nahaga
– 1/2 sidruni riivitud koor+mahl
– soola ja musta pipart
– 2 tl Gourmet Club’i värsket pestot
– 20 g riivitud parmesani
– 10 g seedri seemneid
– 50 g kirsstomateid poolitatuna
– 1 spl extra virgine oliiviõli

LISAND
– 200 g rohelisi türgi ube
– 20 g Gourmet Club’i karulaugu võid

VALMISTAMINE

1. Aseta lõhefileed pärgamendiga kaetud ahjuplaadile. Maitsesta sidrunimahla/koore, soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga.
2. Kata lõhefileed ühtlaselt pestoga.
3. Lisa riivitud parmesan ja seedri seemned.
4. Kata lõhefileed oliiviõli, soola ja pipraga maitsestatud poolikute kirsstomatitega.
5. Kupata soolaga maitsestatud vees türgi oad, kurna ning sega soojalt eraldi kausis läbi karulaugu võiga.
6. Serveeri lõhe koos karulaugu ubadega.

*LISAIDEE: soovi korral võid tomati poolikud maitsestada lisaks vähese hakitud anšoovise fileede ja kapparitega.

Veinisoovitus: jahutatud Pecorino

 

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus