KIHILINE PAVLOVA DESSERT POKAALIS


KIHILINE PAVLOVA DESSERT POKAALIS

MIDA VAJA (2-le)

1 purk METSAMARJA BESEE’D (või muu meelepärane maitse meie valikust);
100 g külmutatud segamarju või kodust toormoosi;

Mascarpone-ricotta kreem:

– 100 g mascarpone’t
– 100 g ricotta’t
– 100 g vahukoort
– 1/2 sidruni riivitud koor ja värskelt pressitud mahl
– 2 tl Meira naturaalset vanillisuhkrut
– värsket basiilikut hakituna.

VALMISTAMINE

1. Vahusta omavahel kreemi komponendid õhuliseks vahuks. Maitsesta sidrunimahla ja- koore ning hakitud basiilikuga.

2. Portsjoneeri kihiti pokaali vaheldumisi – marjad/toormoos, macarpone-ricotta kreem ja kergelt purustatud beseetükid.

3. Kaunista värske basiilikuga.

*LISAIDEE: parima tulemuse saad kui võtad külmutatud marjad eelnevalt sulama tavalisse külmkappi.

Veinisoovitus: jahutatud portvein.

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus