KARULAUGU RISOTO 2-le


KARULAUGU RISOTO 2-le

 

MIDA VAJA (2-le)

– 200 g arborio või carnaroli risotto riisi
– 50 g oliiviõli extra virgin
– 1 šalott sibul hakituna
– 1 dl valget kuiva veini
– 1,5 l kerget köögiviljapuljongit
– 100 g Gourmet Club’i karulaugu võid
– 100 g mini spinatit
– 1/2 sidruni riivitud koor ja mahl
– 50 g + 50 g parmesani

VALMISTAMINE

1. Kuumuta keskmisel kuumusel segades oliiviõliga sibul läbipaisvaks.
2. Lisa riis ja jätka kuumutamist veel 3-4 min segades.
3. Lisa valge vein ja seejärel vähehaaval köögiviljapuljong.
4. Kuumuta aeg-ajalt segades umbes 15 min, lisa seejärel beebispinat, sidrunimahl ja riivitud koor ning vähehaaval karulaugu või.
5. Lisa risotole pool parmesani kogusest ja
maitsesta värskelt jahvatatud musta pipraga.
6. Serveerimisel lisa veel parmesani.

*LISAIDEE: kevadisemaks maitseks lisa koos spinatiga kooritud ja tükeldatud sparglit.

Veinisoovitus: Pinot Grigio

 

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus