Kanafilee rulaad täidetud grillpaprika-feta hummuse ja chorizoga! (2-le)


Kanafilee rulaad täidetud grillpaprika-feta hummuse ja chorizoga! (2-le)

Mida vaja

RULAAD:

2 kanafileed
100g Gourmet Club’i grillpaprika-feta hummust
viilutatud vürtsikat chorizo vorsti
riivitiud parmesani 30g
riivsaia või jaapani panko helbeid
1 kanamuna
natuke nisujahu

RIISIPILAFF:

200g pikka riisi
pool tl kurkumit
2 šalottsibulat
0.5 l kana puljong
100g hakitud tudengieinet (rosnia-pähkli segu)

Valmistamine:

RULAAD:

1. Lõika chorizo ribadeks. Prae pannil krõbedaks ja nõruta köögipaberil.

2. Aseta kanafileed toidukile vahele ja löö lihahaarmiga õhemaks.

3. Eemalda kile. Maitsesta soola ja pipraga.

4. Määri fileele ühtlase kihina hummus. Lisa krõbedad chorizo ribad, riivitud parmesan ja keera filee rulaadiks. Kinnita kokteiltikkudega. Maitsesta rulaadipind soola ja pipraga.

5. Paneeri jahus, kasta lahti klopitud munas ja paneeri teistkordselt kas riivsaias või pankos.

6. Pruunista kiirelt pannil vähese õliga kuldpruuniks. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures u. 8 minutit.

7. Soovi korral võid enne ahju panekut lisada rulaadi pinnale riivitud parmesani.

8. Võta ahjust ja eemalda tikud ja serveeri rosina-pähkli pilaffiga.

RIISIPILAFF:

1. Passeeri vähese õliga kastrulis sibul ja kurkum.

2. Lisa riis. Jätka passeerimist veel 1-2 minutit.

3. Seejärel lisa puljong ja rosinapähkli segu.

4. Keeda vaiksel tulel küpseks. Vajadusel lisa vedelikku.

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus