ahjul6he-paprika-fetahumusega
Ahjulõhe üleküpsetatud paprika ja feta hummuse ning tomatisalsaga (2-le)

,Mida vaja 2 x 150g lõhefileed poole sidruni mahl sool / pipar 2sl Gourmet Club ́i grillpaprika ja feta hummust

Loe ...

No Comments
sokolaadi-fondant-karamel
Šokolaadi fondant soolaka karamelli täidisega

Mida vaja Gourmet Clubi šokolaadi-fondanti koogisegu Karamelli täidis: 150 g peensuhkrut 150 ml 35% koort 1 tl gurmee helbesoola  

Loe ...

No Comments
makroonid
Mandlimakroonid võikreemi ning ganache’i täidisega

Mida vaja Makroonid: 250 g Gourmet Club’i makroonisegu 50 g toatemp. vett (täpne kaalumine on õnnestumiseks väga oluline) Võikreemi täidis:

Loe ...

No Comments
kabatšokid värske tomati-pesto kastmega
Krõbeda mandlikoorikuga üleküpsetatud kabatšokid värske tomati-pesto kastmega (4-le)

Kabatšokid: 400g kabatšokki nisujahu (paneerimiseks) 100g värskelt riivitud parmesani 5 g mandlilaaste Tomatikaste: 150g küpseid tomateid 0,5dl külmpressitud oliiviõli 1sl

Loe ...

No Comments
kolme varvi tartlet
Kolme värvi tartlet ́d värske pestoga (2-le)

Mida vaja 2 lehtaignatükki (10 x 15 cm) 2 tl Gourmet Club ́i värsket pestot 1 muna 1 tomat 60

Loe ...

No Comments
tandoori-l6he
Tandoorilõhe raita-kastmega (2-le)

Mida on vaja 300 g lõhet 0,5 laimi mahl 1 tl tandooripastat 2 tl õli Salat: 0,5 punast paprikat 0,5

Loe ...

No Comments
Värske pesto
Küpsetatud baklažaani suupiste

Mida on vaja 2 viilu baklažaani 2 toekat mozzarella-viilu 2 tl Gourmet Club’i värsket pestot 1 sl riivitud Parmesani värsket

Loe ...

No Comments
varske-kurgi-meloni-supp
Värske kurgi-melonisupp (4-le)

Mida on vaja? 400 g meloni viljaliha 200 g värsket kurki 1 šalottsibul 1 laimi mahl 100 ml õunamahla soola,

Loe ...

No Comments
Caesari_kaste
Tuunikalakreem Caesari kastme ja kapparitega

Mida on vaja? 1 purk Gourmet Club Caesari kastet 1 purk tuunikala vees 1 tl nõrutatud väikeseid kappareid 10 oksa

Loe ...

No Comments

+ Kommentaare ei ole

Lisa oma arvamus